Onze Missie
Fitnesscentrum Body Art heeft zich ten doel gesteld om jeugd, volwassenen en senioren verantwoord, professioneel en in een gezellige sfeer te laten sporten. Bij Body Art kan daarom jong en oud terecht voor de meest uiteenlopende fitnessprogramma’s. Je kunt er individueel of gezamenlijk trainen met behulp van een ruime hoeveelheid cardio- en krachtapparaten. Professionele begeleiding in afslanken, spierversteviging of spieropbouw staat hierbij tot je beschikking.

Fitnesscentrum Body Art is in de eerste plaats een fitnesscentrum gericht op fitness en groepslessen voor jong en oud. Ons jongste lid is 6 en de oudste is inmiddels 80 jaar.

Veel fitnesscentra halen de zwaardere gewichten weg om te voorkomen dat er krachtsporters naar hun centrum komen. Dat betekent echter dat de gevorderde fitnesser die sterker wordt, op een gegeven moment niet zwaarder kan trainen. Daarom vind je bij ons wčl de zwaardere gewichten.

Het ontstaan van fitnesscentrum Body Art
Fitnesscentrum Body Art is in 1991 ontstaan vanuit de passie voor fitness van de oprichter Jan Duinkerken. Na een grondige verbouwing werd in januari 1992 fitnesscentrum Body Art geopend aan de Zuidmaten in Beilen. Aanvankelijk startten wij met alleen fitness, maar al snel kwamen daar diverse groepslessen bij. In december 2006 zijn wij verhuisd naar een nieuw gebouwd fitnesscentrum vlakbij het Noordveen aan de Fiolenkamp 18 in Beilen.