Wat is RPM-spinning?

RPM-spinning is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. Er is maar één manier om echt af te slanken en dat is door veel calorieën te verbruiken. Uit een vergelijkend onderzoek tussen RPM-spinning, steps, aerobics en trainen met gewichten bleek RPM-spinning het hoogste calorieverbruik per tijdseenheid te hebben. Deze zeer hoge verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen. Het ultieme BBB programma dus! RPM-spinning kent een vaste opbouw waarbij elke drie maanden de muziek en de choreografie wisselen.

Voor wie is RPM-spinning?

Het mooie van RPM-spinning is dat het echt voor iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoorcycle kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld.

Bovendien zijn de indoorcycles volledig af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. Voor mensen die vaak trainen en allerlei groepslessen volgen, is RPM-spinning een leuke en effectieve crosstraining variatie.

De kracht van RPM-spinning

RPM-spinning is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten.

Het vetverbrandingspercentage bij RPM-spinning is heel erg hoog en maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.De kracht van RPM-spinning ligt in de eenvoud en het bereiken van je persoonlijke doelen. Bovendien staat RPM-spinning voor een stuk kwaliteit.

RPM-spinning kent een vaste opbouw waarbij elke drie maanden de muziek en de choreografie wisselen. Je weet dus precies wat je te wachten staat!