Get Fit Get Fitter Strak op het Strand

In slechts 30 minuten je spierkracht en uithoudingsvermogen verbeteren!!!

Momenteel alleen deelname op afspraak ivm de succesactie "Hoe fit is Midden Drenthe"

Get Fit, Get Fitter is een groepsles fitnesscircuittraining op muziek die voor iedereen toegankelijk is. Onder begeleiding van een instructeur wordt er in 30 minuten gewerkt aan je conditie en spierkracht.
Na een warming up van 10 minuten wissel je om de dertig seconden een krachtoefening af met een conditionele oefening. De speciaal ontwikkelde krachttoestellen zijn zeer gebruiksvriendelijk. Met slechts een druk op de knop bepaal je zelf de weerstand. De conditionele oefeningen kunnen op drie verschillende niveaus worden uitgevoerd. Je kunt dus altijd het niveau kiezen dat bij jou past.

Deze les is uitermate geschikt voor mensen die bezig zijn met afvallen of aan conditie- of krachttraining doen.

Ook is Get Fit, Get Fitter een prima aanvulling op je reguliere trainingsprogramma. Door de afwisseling blijft het sporten namelijk leuk. Het zijn nieuwe prikkels voor het lichaam waardoor je weer vooruitgang zult boeken.

Als je weinig tijd vrij kunt maken, maar een vitaal lichaam en actief leven belangrijk vindt, is Get Fit, Get Fitter echt iets voor jou. In slechts 30 minuten train je je hele lichaam zowel conditioneel als kracht.

Voordelen van Get Fit, Get Fitter:

zowel voor de beginnende als gevorderde sporter
variatie in je trainingsprogramma
hoog rendement
tijd besparend
leuk en sociaal

Klik hier voor de tijden